ha há!

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

facebook [fejsbúk]

portál opradený mnohými poverami, legendami a hrdinskými pesničkami.

niektorí ho neznášajú, iní velebia. tí druhí to však nerobia verejne lebo je všeobecne nastolená dogma, že facebook je hlúpy portál, ktorý ľuďom kradne reálny život a tak sa treba tým, ktorí ho majú otvorene radi, smiať. a potom prísť domov, nedočkavo sa prihlásiť a napísať si to do statusu. snáď vám to niekto aj okomentuje. a možno postačí aj nejaké to like.

 

ja mam fejsbúk rada. chodím na neho často a kludne zostávam pripojená aj dlhšie. mám ho rada hlavne kvôli eventom. človek vždy vie, keď sa niečo deje, keď sa nič nedeje a tiež môže aj niečo sám zorganizovať a ušetriť tým peniaze za telefonáty.

 

tiež mám rada pozerať si profily svojich priateľov, ne-priateľov a všeobecne všetkých, ktorým sa dostanem do profilu. a ešte lepšie do fotiek. veľká výhoda je v tom, že nemusím obvolávať napríklad svojich starých spolužiakov aby som zistila kde žijú, ako žijú, s kým alebo nebodaj s čím. pravda je taká, že by som ich nikdy takto neobvolala takže len vďaka fejsbúku som mala možnosť zistiť, že žijú a že organizujú stretnutie. na ktoré ma nepozvali. áno, kvôli fejsbúku sa niekedy môžete cítiť aj zranení. napríklad keď vás niekto nepozve na party. ako mňa. alebo vyhodí z priateľov. aj to sa mi stalo. alebo neodpíše na správu. to sa mi deje stále. (začínam mať pocit, že ma niekto nemá rád)

 

a teraz trocha k múdremu vyvrcholeniu. fejsbúk je dobrý. je dobrý pokiaľ si chcete ušetriť čas a peniaze zisťovaním, pozývaním, písaním, kontaktovaním. ak chcete ukázať fotky z vašej prvej dovolenky pri mori alebo video z poslednej party. ak chcete vedieť, čo sa deje alebo povedať, že sa nič nedeje. fejsbúk je vtedy naozaj dobrý. ak si začnete pridávať cudzích ľudí len podľa fotky, žiarliť na zadané statusy vašich platonických lások, vyhadzovať si urazene ľudí z priateľov alebo zverejňovať vaše nahé fotky, fejsbúk je zlý. odhláste sa, vymažte. viem, že to neurobíte ale verte mi – je to lepšie pre vaše psychické zdravie. a v prvom rade pre moje.

 

pekný deň

(idem sa pozrieť, čo je nové na fejsbúku)


há vám to vysvetlí | stály odkaz

Komentáre

  1. Facebook...
    Veľakrát sa píše článok o porovnávaní Azetu s Facebookom. Obe sú na iný účel. V článku na mojom blogu o Pokeci som uviedol facebook len ako príklad. Každá sociálna sieť je na iný účel. A ja nechcem ani jedno z tých uvedených v tomto článku. To na čo je facebook určený nevyužijem. Skôr ma ešte otravovalo to neustále pozývanie do aplikácií a hier. Som nerobil nič iné len klikal na ignoráciu a všetko blokoval. Ja radšej chatujem v miestnosti kde je kopa neznámych ľudí a na to je ideálnejšie Azetko. Ale to neznamená že sme všetci úchyláci propagujúci pornografiu. V mojom prípade to nebol časožrút ale proste som nevedel na čo použiť ten facebook...
    publikované: 31.01.2012 16:05:50 | autor: Tomáš (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014